Laman Web Rasmi Dhabsinai Enterprise
English | Malay                    Daftar Baru / Daftar Masuk
0

Testimoni Produk

Testimoni 1

Salam tuan, Saya telah menggunakan kapsul dhab hampir sebotol dan berpuas hati dengan kesannya sekarang. Saya ingin membeli kapsul dhab ini sebanyak 3 botol secara online dan terus melalui tuan.

Faizal

Kapar,Selangor

019-6502844

Testimoni 2

Testimoni Pelanggan Dhab Sinai (minyak Sanam Unta) Saya baru saja menggunakan Minyak Sanam Unta (Bonggol Unta), itu pun dapatkan dari pengedar Dhab Sinai yang menjualnya kepada saya. Lepas guna sebelum 2@ 3 jam berjimak, memang ok!! masa yang diambil untuk malayari bahtera memang lama..tapi kalau nk bagus lagi, saya campurkan dengan minyak dhab. sapu dulu minyak dhab, tunggu bebrapa jam baru sapu minyak sanam unta. Rasanya memang lain...Perghhhh!!! Hebat Giler!!!

En.Man

Kajang,Selangor

Hp: 013-2651798

 Testimoni 3

Saya ada penyakit kebas-kebas seluruh badan sehingga menggeletar kaki dan tidak dapat berjalan akibat penyakit saraf,hempedu saya telah dibuang bagi mengelakkan penyakit yang teruk tetapi setelah mengamalkan makan kapsul Dhab Sinai 5 bulan lalu penyakit saraf saya berkurangan dan kebas dah hilang sepenuhnya,kaki saya tidak menggeletar lagi dan saya dapat berjalan dengan laju tanpa bantuan tongkat dan dipimpin oleh anak saya. Alhamdulillah Syukur kepada Allah S.W.T.

Hamzah Haji Timbang

Negara Brunei Darussalam

HP: +60138589600.

Testimoni 4

Saya ada menghidapi penyakit darah tinggi, kalau dahulu saya memakan ubatan hospital dan takut-takut untuk makan makanan yang boleh naik darah tinggi saya. Alhamdulillah setelah saya mengambil kapsul Dhab Sinai. Masalah saya selesai..bacaan tekanan darah tinggi sudah menurun seperti normal dan tidak takut-takut lagi untuk makan makanan seperti seafood dan berkolestrol. KDS dapat mengurangkan masalah tekanan darah tinggi. Terima kasih Dhab Sinai.

M.Syam

Damansara

Testimoni 5

Saya sudah mengidap darah tinggi sudah lama,sebelum ini saya makan ubat hospital saja, tapi bila saya cuba Kapsul Dhab Sinai..Alhamdulillah tekanan darah tinggi saya turun serta-merta, sungguh menakjubkan. Itu pun saya beli KDS masa Ustaz Azhar ada buat jualan di Jalan pudu sebulan yang lepas. Kini saya tidak lagi makan ubat hospital, KDS saja saya amalkan untuk merawat penyakit darah tinggi.

Mahussin (Pemandu Teksi)

Taman Saujana,Kajang

Hp: 013-2325310

Testimoni 6

En. Faizul dari Ampang telah memberi kapsul pada ibunya yang mengalami sakit kencing manis, sebelum ini ibunya hanya makan ubat hospital je..setelah mengetahui kapsul Dhab Sinai boleh merawat penyakit kencing manis, beliau terus menghubungi En.Hadi utk dapatkan KDS. Alhamdulillah setelah mengamal KDS paras gula dalam darah ibunya turun dari 21mmol jatuh ke 8mmol. Memang hebat KDS!!!

En.Faizul

Ampang

Hp: 019-9479979


Testimoni 7

Salam!! Terima kasih kepada Dhab Sinai kerana memperkenalkan kepada saya produk yang hebat KAPSUL DHAB dan MINYAK DHAB.Memang ternyata hebat sekali setelah mengamalkan kedua-dua produk ini.Sebelum ini saya telah mengamalkan memakan pelbagai produk di pasaran namun hasilnya tidak menggembirakan seperti yang saya inginkan.KAPSUL DHAB saya amalkan makan setiap hari pagi.Begitu juga minyak Dhab saya amalkan untuk urutan pada bahagian zakar bagi mendapat kekuatan maksima bila hendak digunakan.Alhamdulillah kini tenaga saya seperti di alam muda kembali,walaupun usia saya sekarang sudah menjangkau 40-an. Kalau dulu badan saya sentiasa letih dan lesu.Isteri pun selalu risau melihat keadaan saya.Di malam hari pun tugasan saya pun tidak membanggakan bila melayari bahtera di lautan dalam.Kini sudah berubah segalanya memang HEBAT!!!! Terima kasih DHAB SINAI..YOU ARE THE BEST!!!!

EN.NORMAN SAHARAN(013-2651798)

Umur 44 tahun

Kajang Mewah, Selangor

© DHABSINAI Enterprise 2016. Hak Milik Kekal | Polisi Privasi | Terma dan Syarat