Laman Web Rasmi Dhabsinai Enterprise
English | Malay                    Daftar Baru / Daftar Masuk
0

Peluang Perniagaan

 
          
 
Para pelanggan yang dihormati sekelian,
 
Selain daripada menggunakan produk-produk keluaran Dhab Sinai ini untuk kegunaan anda sendiri bagi menyembuhkan pelbagai penyakit-penyakit kronik dan masalah lemah tenaga batin, kami menyediakan peluang menjalankan bisnes samada secara kecil-kecilan atau secara besar-besaran. Tiada had atau syarat-syarat khusus. Hanya beli dan jual. Lebih banyak jumlah belian lebih murah harga produk yang dibeli untuk jualan dan lebih tinggi keuntungan. Jika mahu berkongsi keuntungan dengan agen-agen maka lebih banyak jumlah jualan. Inilah cara menjalankan perniagaan yang sebenar!
 
Tidak seperti skim-skim jualan langsung yang memerlukan yuran pendaftaran, merekrut ahli-ahli baru atau membeli barangan yang tidak boleh digunakan malahan sukar pula untuk dijual, kami hanya menjual produk yang berkesan dan berkualiti pada kuantiti yang anda boleh jual. Semuanya bergantung kepada kepada keupayaan anda dan kesungguhan anda untuk menjalankan perniagaan.
 
Bermula dengan rawatan diri anda sendiri, kemudian jika berkesan hebahkan kepada rakan-rakan dan saudara-mara. Apabila semakin ramai yang menggunakan produk-produk ini, belilah dalam jumlah yang lebih besar untuk mendapat harga yang lebih rendah. Jual pada harga runcit untuk dapatkan keuntungan. Setiap orang berhak untuk mendapat manfaat dari produk-produk kami!
 
Produk-produk kami ini akan terjual dengan sendirinya setelah pelanggan anda menggunakannya!
 
Untuk mendaftar menjadi pengedar atau stokis produk Dhabsinai, sila dapatkan borang di sini.
 

© DHABSINAI Enterprise 2016. Hak Milik Kekal | Polisi Privasi | Terma dan Syarat